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남미 음식 문화 영어발표 대본(->고등학교 영어 수행평가, 영어 말하기 대회, 남미 음식 문화 영어로 말하기, 멕시코 음식, 옥수수, 토르티야feat: 파파고)

무무뭉? 2020. 8. 3. 15:30


남미 음식 영어 발표 대본

@학년 @반 @@@



저희는 남아메리카 중 멕시코에 대해 소개해 드리고자 합니다멕시코는 아메리카 대륙의 남쪽에 위치하고 있으며 미국과 국경을 맞대고 있습니다아즈텍 문명과 마야 문명의 발상지인 멕시코는 1900년대 유럽 열강의 식민지 전쟁에 피해를 입은 국가로서 스페인의 지배를 가장 오래 받았습니다300년간 멕시코를 지배한 스페인은 멕시코의 해방 후에도 그들의 음식과 문화에 자국을 남기게 되었습니다그들의 식단에는 주로 옥수수, 후추, 토마토 등이 있었고 그들이 재배하는 초콜릿은 유럽 왕실에서 좋아하는 초코주스가 되었습니다. 현재 멕시코의 음식은 스페인의 음식과 프랑스의 음식이 합쳐져 지금의 음식 문화가 탄생하게 되었습니다.

그들은 음식에 매콤한 고추를 사용하여 우리에게도 인기가 높습니다. 옥수수의 원산지인 멕시코는 온도가 26~32, 토양도 약산성을 띄어 옥수수 재배에 적합한 기후를 가지고 있습니다. 옥수수의 신을 숭배했던 그들은 더 이상 옥수수신을 믿지는 않지만 옥수수를 버리는 것은 죄악이라 생각하여 토르티야를 만들고 남은 찌꺼기를 잘게 튀겨서 콘칩을 만듭니다.

토르티야는 우리나라의 쌀처럼 멕시코의 주식입니다. 밀가루와 옥수수를 이용하여 빈대떡처럼 만든 음식으로 속에 야채나 고기를 넣고 싸서 먹는 전통 음식입니다. 토르티야를 만들기 위해선 밀가루와 옥수수가루, 버터, 우유, 소금 등을 골고루 섞은 뒤 오븐에 15분 굽습니다토르티야 요리에 빠지지 않고 들어가는 살사소스는 소고기 ,월계수 잎 ,토마토 후추 등을 넣고 조립니다.

멕시코 전통음식의 대부분은 토르티야를 이용해 만들고 이를 응용한 음식들 또한 매우 많습니다. 속에 넣는 재료와 조리법에 따라 맛이 달라 부르는 이름도 다양하다. 토르티야를 반으로 접고 그 사이에 쇠고기 · 돼지고기 · 닭고기나 채소 · 치즈 등을 넣은 것은 타코, 기름에 튀긴 토르티야에 치즈 녹인것을 얹으면 나초, 기름에 튀긴 토르티야에 팥이나 구아카몰레소스를 바르고 고기 또는 채소를 얹으면 토스타다, 토르티야 사이에 닭고기와 살사소스 · 치즈 등을 넣고 반으로 접으면 엔칠라다, 토르티야 사이에 치즈 · 소시지 · 감자 · · 호박을 넣고 반으로 접은 뒤 구운 것은 케사디야라고 한다.

 

We'd like to introduce you to Mexico in South America.

Mexico is located in the south of the Americas and borders on the U.S.

 

Mexico, the birthplace of the Aztec civilization and the Mayan civilization, was the longest country in Spain, suffering from the colonial empire of the European empire.

Spain, which ruled Mexico for 300 years, left its mark on their food and culture even after Mexico's liberation.

Their diet consisted mainly of corn, pepper, tomatoes, and chocolate. chocolate is very important. Because chocolate is famous desert in Europe empire. Mexican food is cuisine french and Spain food. Today Mexico food cuisine culture to the present world.

 

They are also popular with us using spicy chili peppers. Mexico, which is native to corn, has a moderate temperature of 26 to 32 degrees Celsius, and has a suitable climate for growing corn. They don't believe in corn anymore, but they don't believe in corn, but they think it's sinful to make corn, so they make the corn chop and chop the hash.

 

Torth is a staple of Mexico, like rice in our country. It is a traditional dish that uses wheat flour and meat to cook vegetables and meats. To cook tortillas mix flour, meal, corn, butter, milk, and salt, and bake 15 minutes in the oven.

The salsa sauce that goes into the tortilla is beef, laurel leaves, tomatoes,

Add black pepper and any spice. And 5~10 boiled minutes, salsa souse is done.

 

Most of the Mexican traditional foods are made using tortillas, and so are the foods that have been applied to them. Depending on the ingredients and cooking methods, various names are known to taste differently. Put the tortillas in half of the meat, pork, or vegetable, and add cheese to the tortillas, put the cheese on the frying pan, the fried tortilla sauce, and the tomato sauce.